Facebook


Instagram

Världens Covid-säkraste flygbolag


2020-11-17

800 aircraft.
Bild: Emirates
800 aircraft.

Emirates har rankats som det säkraste flygbolaget i världen i sitt svar på COVID-19-pandemin enligt Safe Travel Barometer.

Bland över 230 flygbolag utvärderade över hela världen toppar Emirates – som har satt branschledande säkerhetsstandarder sedan återupptagandet av sin verksamhet i maj – listan med ett "Safe Travel Score" på 4,4 av totalt 5,0. Poängen är baserad på en oberoende granskning av 26 hälso- och säkerhetsparametrar som utvärderar säkerhetsprotokoll, resenärens bekvämlighet och servicekunskap som flygbolagen meddelat.

Safe Travel Barometer är världens mest omfattande lösning för att övervaka och jämföra världens leverantörsinitiativ inom rese-, turism- och gästfrihetsbranschen efter COVID. Dess klassificeringsmekanism tar hänsyn till säkerhetsåtgärder och hygienstandarder för alla beröringspunkter under resan. Emirates vidtagit alla åtgärder för att prioritera vård, hälsa och säkerhet för sina kunder, anställda och grupper.

Förbättrade biosäkerhetsåtgärder som vidtas av flygbolaget inkluderar distribution av gratis hygienpaket, skyddsbarriärer vid incheckningsdiskar och immigrationskontrollen, personlig skyddsutrustning och nya säkerhetsprotokoll för kabinpersonal och flygplatsanställda i kundinriktade roller. De inkluderar dessutom förhöjda flygplanstädningsprocedurer – inklusive den frekventa rengöringen och desinficeringen av flygplattors toaletter var 45:e minut under flygningar, bland många andra åtgärder.

Emirates har också lett vägen när det gäller bekvämlighet för resenärer, vilket var en annan underkategori som ansågs av Safe Travel Barometer. Flygbolaget var först i branschen att erbjuda sina kunder gratis Covid-19-täckning för sjukvårdskostnader på upp till 150 000 euro och karantänskostnader på 100 euro per dag i 14 dagar som täcks om de diagnostiseras med COVID-19 under resan, medan de är borta från hemmet. Emirates bokningspolicy erbjuder också kunderna stor flexibilitet och självförtroende att planera sina resor. Kunderna har möjlighet att ändra sina resedatum eller förlänga sin biljettgiltighet med två år. Dessutom lanserade flygbolaget initiativ för att hjälpa sina lojala Emirates Skywards-medlemmar att behålla sin nivåstatus och införa nya sätt för dem att tjäna och spendera sina mil.

Safe Travel Barometer lanserades 2020 för att övervaka globala hälso- och säkerhetsåtgärder för resande, bekvämligheter för resenärerna och den övergripande resenärsupplevelsen som påverkar resenärens beslutsfattande och den faktiska resan i den nya normalen. Safe Travel Score är ett branschens första COVID-19-betygsinitiativ, skapat i kölvattnet av återhämtningen från pandemin.

Safe Travel Barometer är en B2B-lösning av Safe Travel Technologies som är ett oberoende dotterbolag till resebranschrådgivnings- och konsultföretaget VIDEC. Täckningen omfattar mer än 2000 företag i tio branschkategorier, 50 parametrar och information om resenärens ankomst på mer än 80 destinationer.Källa: Emirates

Skriv utHåkan Schmidt, GKN visar RM12-motorn för fr v Håkan Johansson, Försvarsmaktens Hållbarhetssektion, Ingela Bolin Holmberg, FMV, Torbjörn Hillerström, och Fredrik Lundgren med ett biobränsleprov i handen, båda GKN.
Håkan Schmidt, GKN visar RM12-motorn för fr v Håkan Johansson, Försvarsmaktens Hållbarhetssektion, Ingela Bolin Holmberg, FMV, Torbjörn Hillerström, och Fredrik Lundgren med ett biobränsleprov i handen, båda GKN.

Framgångsrikt prov med biobränsle i RM12 Gripen

GKN Aerospace Sweden i Trollhättan har på uppdrag av Försvarets Materielverk genomfört prov med ett biobränsle avsett för flygning i motor RM12, drivkällan i...

Läs mer
Zugol 550
Flygplanet är en Boeing 777F som flyger mellan Frankfurt och Shanghai med gods i båda riktningarna.

Världens första klimatneutrala flygfrakt

DB Schenker och Lufthansa Cargo är först i världen med att leverera klimatneutral...

Läs mer
Vattenfall


SAS erbjuder covid-19-testning för reseintyg

För att förenkla för resenärer som behöver ett reseintyg erbjuder nu SAS,...

Läs mer
Zinga


Så mycket ska drönarkörkortet kosta

Från och med den 1 januari införs nya regler för att få flyga med drö...

Läs mer
EASA är beredda att häva flygförbudet för Boeing 737 Max.

EASA beredda att häva flygförbudet för Boeing 737 MAX

Den europeiska byrån för flygsäkerhet EASA är beredda att häva flygfö...

Läs mer
Produktionstekniskt centrum är navet för den nya satsningen.

21 miljoner till en hållbar framtid för flyg- och verkstadsindustrin

Flyg- och verkstadsindustrin vill ta klivet in i en mer hållbar framtid. Därför...

Läs mer
Norwegian 787 Dreamliner.

Norwegian med ny reorganiseringsplan – ansöker om skydd för Norwegian Air International och Arctic Aviation Assets

Till följd av den norska regeringens besked att inte stödja bolaget i den pågå...

Läs mer

Skanska bygger ny infrastruktur vid Los Angeles International Airport för cirka 2,9 miljarder

Skanska har tecknat ett kontrakt med Los Angeles World Airports (LAWA) om att designa och bygga...

Läs mer
800 aircraft.

Världens Covid-säkraste flygbolag

Emirates har rankats som det säkraste flygbolaget i världen i sitt svar på...

Läs mer


Mest lästa


Elpress 1

Broddson


Pacetell

Unica Media AB © 2014
Org.nr 556961-2624
Unica Media AB
Hammarby Fabriksväg 23
120 30 Stockholm
Kontakt
info(at)infrasverige.se
Annonsering
annons(at)infrasverige.se