Sh bygg landar ramavtal i fyra kommuner


2017-08-11

Bild:Sh bygg

Bild:Sh bygg

Bild:Sh bygg

Bild:Sh bygg

Sh bygg har vunnit nya upphandlingar i kommuner i Stockholmsområdet. Uppdragen för gäller främst mark- och anläggningsjobb och avtalen sträcker sig över som mest tre år, med möjlighet till en förlängning om fem år.

Avtalen har tecknats med Järfälla kommun, Sigtuna kommun, Enköpings kommun och Upplands Bro kommun. Arbetet i Järfälla kommun kommer pågå i två år, med möjlighet till en förlängning om ett år. I uppdraget ingår även mindre anläggningsarbeten så som sten- och plattsättning, trafiksäkerhetsåtgärder, parkanläggningar och tillgänglighetsarbeten i gatumiljö.

I jobben i Sigtuna kommun ingår även mindre VA-projekt, som exempelvis omdragningar av vatten- och elledningar. Avtalet gäller över tre år med möjlighet till förlängning om fem år.

På uppdrag av Enköpings kommun har Sh bygg fått i uppdrag att bygga nya lokalgator i området Fanna där Bahco, tidigare Enköpings Mekaniska Verkstad, låg och där nu nya bostäder ska byggas. 200 meter kvartersgata liksom 350 meter gång- och cykelbana ska anläggas samt VA och belysning därtill. Projektet beräknas starta omgående och avslutas i maj 2018.

Av Upplands Bro kommun har Sh fått i uppdrag att finplanera diverse gator i Kockbacka. Finplaneringen består bland annat av asfaltering, växtplanteringar och stenarbeten. Projektet beräknas vara färdigt till årsskiftet.

Källa: Sh bygg