Upptäck ebm-papst i applikationer - Transportteknik


2018-09-18

Bild: ebm-papst

Ventilationssystem som är sparsamma vad gäller energianvändning, inte tar upp onödig plats, har låg ljudnivå och lång livslängd har blivit en viktig del av den moderna transporttekniken.

ebm-papst bidrar med AC och EC-enheter med exceptionell dynamik och hastighetssäkerhet. Produkterna styr växlar och signaler, luftkonditioneringen i passagerarutrymmen, kyler delar av den tekniska infrastrukturen och öppnar dörren för dig på tåget när du anländer till din destination.

ebm-papst har varit en eftertraktad samarbetspartner inom fordons-, och järnvägsteknikindustrin under många år och även i Formel 1 sedan 2014. Våra innovationer inom transportteknik integreras i otaliga applikationer som lastbilar, bussar och järnvägsbaserade transportsystem.

Deras fläktar och drivmotorer klarar höga belastningar som exempelvis snabba temperaturförändringar som uppstår i långa järnvägstunnlar, slag- och vibrationsmotstånd och elektromagnetisk kompatibilitet. Oavsett om det behovet gäller bekvämlighet eller säkerhet så är ebm-papst en pålitlig partner för fordonsindustrin.




Källa: ebm-papst