Globala ingenjörs- och designföretaget ÅF satsar på IFS Applications 10


2018-10-29

Bild: IFS

IFS, den globala affärssystemleverantören, meddelar att det internationella ingenjörs- och designföretaget ÅF, verksamt inom branscher som energi, industri och infrastruktur, har valt att implementera IFS Applications™ 10.

IFS Applications 10 erbjuder ÅF en användarvänlig och framtidssäkrad IT-plattform som stöder affärskritiska processer över företagets olika affärsenheter, regioner och länder. Lösningen omfattar funktioner för att stödja alla typer av projekt, från små tids- och materialbaserade till stora och komplexa implementationer.

– Vi letade efter en modern och användarvänlig lösning för att stödja hela vårt erbjudande i vår globala organisation. Vi ville också ha en partner med stark lokal närvaro här i Skandinavien och en leverantör som kunde stödja oss, både i vår nuvarande verksamhet och i framtiden, säger Magnus Berger, ansvarig för ÅF:s Performance Management-avdelning.

– ÅF är ett av Sveriges mest respekterade varumärken och vi är mycket stolta över att ha blivit utvalda för att stödja företagets framtida tillväxt och värdeskapande. Denna strategiskt viktiga affär är ytterligare bevis på styrkan i vår lösning och vår ledande ställning inom projektbaserade branscher. Vi ser fram emot att samarbeta med ÅF för att rusta de anställda med bättre verktyg och driva produktiviteten inom hela koncernen, säger Elni Kullmer, chef för IFS i Skandinavien.

IFS Applications kommer initialt att rullas ut i Sverige, följt av Norge, Danmark, Finland, Schweiz och Tjeckien. Implementeringen startar under pågående kvartal.

IFS-lösningen kommer att omfatta stöd för projektledning, inköp, ekonomistyrning, försäljning och service, och kommer att drivas i IFS Managed Cloud.





Källa: IFS