Uniteam storsatsar i Stockholm


2019-01-07

Norskägda Uniteam fortsätter sin satsning på Sverige och utökar sin etablering kring Stockholmsområdet. Sedan tidigare är företaget etablerade i Göteborg, där det svenska dotterbolaget har sin bas.
Bild: Uniteam
Norskägda Uniteam fortsätter sin satsning på Sverige och utökar sin etablering kring Stockholmsområdet. Sedan tidigare är företaget etablerade i Göteborg, där det svenska dotterbolaget har sin bas.

Uniteam expanderar och gör en ökad satsning på Stockholmsområdet. Under 2019 etablerar containerleverantören en stor depå på Vällsta Industriområde i Upplands Väsby.
– Nu blir vi mer konkurrenskraftiga vad gäller allting. Det ska bli jättespännande! säger säljaren Anette Olofsson, ansvarig för Stockholmsdepån.

Norskägda Uniteam fortsätter sin satsning på Sverige. Förutom Göteborg, där det svenska dotterbolaget har sin bas, har företaget under en lång tid velat utöka sin satsning på området kring Stockholm. Genom nyetableringen i Upplands Väsby blir detta verklighet.

– Många av våra kunder är rikstäckande så vi både hoppas och tror att de kommer att uppskatta vår Stockholmssatsning. Området är jättefräscht och ligger bra placerat, vilket gör att vi kan täcka hela Stockholm men också ha närhet till exempelvis Uppsala, säger Anette Olofsson.

Den nya depån ska erbjuda såväl försäljning som uthyrning av ett flertal olika containerlösningar. Inledningsvis kommer det att finnas ISO-containers, kyl- och fryscontainers samt glascontainers, men allt eftersom behovet och efterfrågan ökar kommer sortimentet att utökas. Från området kommer Uniteam även kunna serva kunder i och runt Stockholms län.

– Vi ser Stockholm som en stor marknad, där det finns många potentiella kunder. Med vår nya depå kommer vi att konkurrera med de stora aktörerna i området på ett helt annat sätt jämfört med tidigare, säger Anette Olofsson.

Flytten till den nya depån i Upplands-Väsby gick strax före jul och från och med årsskiftet rullar depån i gång på allvar.



Källa: Uniteam