Vi söker en servicetekniker till Västkusten


2019-06-11

Bild: Baga Water Technology AB

Baga Water Technology AB är verksamt och ledande inom vatten- och avloppsrening och erbjuder tekniskt sofistikerade lösningar. Vi expanderar, och vår eftermarknadsavdelning behöver förstärkas med ytterligare medarbetare som servicetekniker i regionen Västkusten - Bohuslän - Västra Götaland.

Vi söker en servicetekniker som gillar problemlösning och teknik. Du ska vara en serviceinriktad person med tekniskt kunnande och intresse. I huvudsak handlar det om operativt arbete ute på fältet där service görs på våra kunders anläggningar, även felsökning, reparationer, analyser och förbättringar på enskilda anläggningar och standardprodukter görs.

Arbetet är fritt, du har servicebil och planerar till stora delar din dag själv. Arbetet innebär cirka 4000 mil i bil och 20-30 hotellnätter per år. Du gillar kundkontakter, är serviceinriktad, självgående, engagerad, ordningsam, drivande, analytisk och tycker om utmaningar. Du har:

Erfarenhet av VA-branschen är meriterande. Tillträde enligt överenskommelse.

För mer information om tjänsten kontakta Magnus Carlsson 0455-61 61 50

Skicka ansökan senast den 31 juli 2019 till: magnus.carlsson@baga.se. Alla ansökningar behandlas löpande varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt.