Brion Installation & Service tar Nytt partneringprojekt för NCC på Landvetter


2019-06-28


Warning: min(): Array must contain at least one element in /shared/www/webnews.textalk.com/20180914143844-b55b8a2/www/se/include/print_article_content.php on line 297
Brion rör har fått kontraktet att utföra VS installationer åt NCC på projeket ”flygledartornet”. Projektet är ett partneringprojekt med en omgående start och täcker både tornet och tillhörande administrationsbyggnader. Byggytan är totalt om ca 3000m2 och har en produktionsvolym bedömd till ca 7,3 miljoner.

Projekteringen har pågått under ett fas 1 avtal som nu övergår i Fas -2 produktion

Projektet är Brions fjärde partneringprojekt och kommer sysselsätta 2 tjänstemän och som mest 4 montörer. Produktionen kommer att pågå under pågående drift som sker 24 timmar om dygnet året om.

– Vi tar ytterligare en partneringentreprenad och är väldigt nöjda med det. Vi har tagit fram ett partneringkoncept som både vi och våra kunder tycker är intressant och väldigt kundfokuserat. Det gäller verkligen att på allvar sätta sig in i vad kunden vill ha och vad projektet mår bäst av, det har vi lyckats bra med på Brion, säger Lennart Karlsson på Brion.

– Detta projektet kräver mycket av alla inblandade framförallt med hänsyn till att projektet pågår samtidigt som driften. Brion är nya för oss på NCC. Dom gjorde en bra presentation och har levererat vad dom lovade under projekteringen. Brion ha verkligen förstått vad vi kräver. Det skall bli spännande att få jobba vidare med Brion i detta projektet, säger Roger Svensson, platschef på NCC.Källa: Brion Installation & Service