Norwegian fick två fina utmärkelser under Airline Economics Aviation 100 Awards


2020-01-21

Finansdirektör Geir Karlsen och Morten Korsveien, Norwegian Manager Corporate Finance.
Bild: Norwegian
Finansdirektör Geir Karlsen och Morten Korsveien, Norwegian Manager Corporate Finance.

Norwegian tilldelades utmärkelserna Årets Finansdirektör/Finansteam och Årets Finansavtal igår kväll. Utmärkelserna är ett erkännande av bolagets insatser för att gå från tillväxt till lönsamhet.

De två utmärkelserna delades ut till Norwegian igår kväll under The AirlineEconomicsAviation 100 Awards i Dublin.

Norwegians finansdirektör Geir Karlsen tog igår emot priset Årets Finansdirektör/ Finansteam och hans närmaste teammedlemmar tog emot priset Årets Finansavtal som erkänner joint venture-avtalet mellan Norwegian och China Construction Bank Leasing International. Syftet med det samägda bolaget är att finansiera, äga och leasa ut flygplan som Norwegian har beställt.

– Jag är väldigt stolt över att vårt team får ta emot de här utmärkelserna som ett erkännande för hårt arbete under 2019. Det senaste året har varit krävande men vi har lyckats implementera ett flertal åtgärder för att säkerställa att vi levererar enligt strategin om att gå från tillväxt till lönsamhet. Under hela 2020 kommer vi fortsätta att fokusera på att bygga en stark, hållbar och lönsam verksamhet som är bra för våra kunder, anställda och aktieägare, säger Geir Karlsen.



Källa: Norwegian