Emirates ökar passagerartrafiken till Pakistan – erbjuder 60 flygningar per vecka


2020-08-12

Bild: Emirates

Den 10 augusti 2020 utökade flygbolaget Emirates sina passagerartjänster till och från Pakistan till 53 flygningar per vecka. Från och med den 16 augusti kommer de veckovisa flygningarna att öka ytterligare till 60 stycken.

Flygbolaget höjer flygfrekvensen till och från Karachi, Islamabad, Lahore och Sialkot samt återupptar passagerartjänster till Peshawar. Samtliga flygningar görs med Emirates Boeing 777-300ER och kan bokas på emirates.com eller via resebyråer. Emirates ska genomföra 21 flygningar per vecka till Karachi (ökat till 28 flygningar per vecka från och med den 16 augusti), tio veckovisa flygningar till Islamabad, sju veckovisa flygningar till Sialkot, tio veckovisa flygningar till Lahore och fem veckovisa flygningar till Peshawar.

Covid-19 PCR-test är obligatoriska för alla inkommande och transitpassagerare som anländer till Dubai (och Förenade Arabemiraten). Detta inkluderar UAE-medborgare, invånare och turister, oavsett nationalitet.

Emirates har även åtagit sig att täcka alla medicinska kostnader relaterade till Covid-19, om resenären får diagnosen Covid-19 under sin resa. Detta är kostnadsfritt och gäller för kunder som flyger med Emirates till och med den 31 oktober 2020. Försäkringen är giltig i 31 dagar från den dagen flygresan inleds.
Källa: Emirates