MTRX förlänger bussanslutning till Borås


2021-08-30

Bild: Jana Eriksson

Sedan april månad har MTRX förenklat resandet för alla resenärer som reser mellan Borås och Stockholm. En satsning som resenärerna uppskattar.

Varje vecka reser ett stort antal personer mellan Borås och Stockholm, både privat och i arbetet. Utan att kompromissa på smidighet och standard lanserade MTRX i våras en bussanslutning i samarbete med Öckeröbussarna mellan Alingsås och den nya destinationen Borås.

– Vi har sedan dag ett haft ett tydligt fokus på att leverera bekväma och punktliga resor till bra pris och våra bussanslutningar är inget undantag. När vi såg möjligheten att förbättra resandet för våra kunder genom en bussförbindelse till och från Borås gjorde vi slag i saken och började att erbjuda destinationen, något som visade sig vara väldigt positivt för våra resenärer, säger Joakim Sundh, VD på MTRX.

MTRX har många nöjda kunder på sträckan där bussanslutningen erbjuds på fredagar och söndagar med upp till 20 avgångar i veckan. Anslutningen är utan stopp och går direkt mellan Alingsås och Borås resecentrum där bussarna är anpassade till tågens ankomster och avgångar.

– Vi är mycket glada över det fortsatta samarbetet med MTRX i höst. Vi har mött många glada resenärer på våra resor och det märks att linjen har varit uppskattad för såväl boråsare som andra besökare, säger Per Stoltz, VD för Öckeröbussarna.


Information om linjen mellan Stockholm och Borås
Period: fredagar och söndagar
Pris: från 201 kronor Stockholm – Borås
Restid: ca 3 timmar och 40 minuter


Källa: MTRX