Facebook


Instagram

Bravida inviger GreenHub – nu går startskottet för fossilfria leveranser i åtta större nordiska städer


2021-09-02

Bild: Bravida

Under onsdagen invigdes Bravidas koncept GreenHub i åtta större nordiska städer där leveranserna av servicetjänster i städerna nu sker genom elcyklar, elmopeder och promenader. Satsningen leder till snabbare service och sker helt fossilfritt.

I juni 2021 kommunicerade Bravida sin nya satsning GreenHub som invigs idag den 1 september med placeringar i åtta av Nordens större städer. 

Den centrala placeringen av GreenHub, mitt i centrum, gör att leveranserna nu kan utföras med elcykel, elmoped eller till fots, som tidigare gjordes med bil. GreenHub minskar utsläppsnivåerna samtidigt som leveranserna blir effektivare genom att man slipper fastna i bilköer, eventuella trängselskatter och leta parkeringsplats. 

– Jag är otroligt stolt över att projektet GreenHub nu går live och att vi äntligen kan sätta igång med effektiva och fossilfria leveranser till våra kunder i hela Norden. Jag vill också tacka alla inblandade i projektet som gör detta möjligt, det här är ett stort steg i rätt riktning för att bli ett ännu mer hållbart företag, kommenterar Mattias Johansson, Bravidas vd och koncernchef. 

Bravidas största fokus är att serva och energieffektivisera fastigheter med hållbara helhetslösningar som gör skillnad, både för miljön, samhället och klimatet. I arbetet för en hållbar framtid spelar valet av transportmedel till och från kunder en väsentlig roll. Bravidas mål är att bidra på alla sätt som möjligt för att kunna uppnå FN:s hållbarhetsmål år 2030. 

GreenHub finns nu från och med 1 september i Stockholm, Göteborg, Köpenhamn, Århus, Helsingfors, Oslo City, Oslo Lysaker, Bergen, Trondheim och Kristiansand.


Källa: Bravida


Skriv utEdwin Hansson går tredje året på inriktning transport på Uddevalla gymnasieskola. Han vann dagens kvaltävling i Uppsala.
Edwin Hansson går tredje året på inriktning transport på Uddevalla gymnasieskola. Han vann dagens kvaltävling i Uppsala.

Edwin Hansson vann kvaltävling till Yrkes-SM för unga lastbilschaufförer i Uppsala

I onsdags avgjordes den för året första kvaltävlingen till Yrkes-SM för unga lastbilschaufförer. Kvaltävlingen hölls i Uppsala och dagens vinnare...

Läs mer
Zinga


Utan tåget lyfter inte flyget – nytt avtal mellan AFAB och Green Cargo

Efter ett långt och lyckat samarbete på 15 år mellan A Flygbränslehantering...

Läs mer
iNFOSPREAD
Mimmi Roslin vann en av kvaltävlingarna till Yrkes-SM 2020.

Dags för SM-kvaltävling för unga lastbilschaufförer i norra Sverige

På tisdag den 21 september är det dags för den andra av tre årliga kvaltä...

Läs mer

Historien vägleder i omställningen till fossilfri bilflotta

Dags för SM-kvaltävling för unga lastbilschaufförer i mellansverige

SL gör det möjligt att blippa betalkortet för enkelbiljett till rabatterat pris

Elvägar kan bli en viktig del av ett fossilbränsleoberoende transportsystem

Bravida inviger GreenHub – nu går startskottet för fossilfria leveranser i åtta större nordiska städerMest lästa


Zugol 550HBM
Unica Media AB © 2014
Org.nr 556961-2624
Unica Media AB
Hammarby Fabriksväg 23
120 30 Stockholm
Kontakt
info(at)infrasverige.se
Annonsering
annons(at)infrasverige.se