Facebook

Instagram

Logicenters rekryterar i Sverige och Danmark


2018-11-13

Från vänster: Carl Johan Enegren, som har rekryterats som Business Analyst till Logicenters svenska kontor och Mads Fjeldhoff tillsätts som Transaction Associate hos Logicenters i Danmark.
Bild: Logicenter
Från vänster: Carl Johan Enegren, som har rekryterats som Business Analyst till Logicenters svenska kontor och Mads Fjeldhoff tillsätts som Transaction Associate hos Logicenters i Danmark.

Med en hög ambition för kommande år stärker Logicenters sin position i Norden med två viktiga nyrekryteringar. I Sverige ansluter Carl Johan Enegren som Business Analyst och i Danmark stärker Mads Fjeldhoff teamet som Transaction Associate.

Logicenters har en ledande position inom moderna logistikanläggningar i Norden med närvaro i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Nu fortsätter investeringarna inom organisationen för att förbättra och utöka sin position genom två nyrekryteringar i Sverige och Danmark.

Carl Johan Enegren har rekryterats som Business Analyst till Logicenters svenska kontor. Han har en bakgrund inom fastighetsbranschen och har tidigare jobbat som fastighetsvärderare på JLL. Med en expertis inom analys och strategi kommer Carl Johan nu arbeta med att ta fram underlag för kommande investeringar, arbeta med affärsplaner och ta fram marknadsmaterial. Han kommer ha inspel i hela affärsprocessen från kundbearbetning och marknadsanalys till stängd investering. Parallellt med detta kommer han även arbeta med affärsutveckling och Logicenters proaktiva arbete att fortsätta vara en av de ledande leverantörerna av moderna logistikanläggningar i Norden.

Mads Fjeldhoff tillsätts som Transaction Associate hos Logicenters i Danmark.  Han och kommer att utveckla affärsmöjligheter och arbeta med förvärvs- och uthyrningsförhandlingar. Mads har stor erfarenhet från branschen och har tidigare arbetat med marknadsanalys och fastighetsvärdering på Sadolin & Albæk (numera Colliers). Därifrån fortsatte han till investeringsteamet på ATP Real Estate. Där arbetade han med en rad stora transaktioner, bland andra förvärvet av halva Danicas köpcentrumportfölj.

– Jag är otroligt stolt att få välkomna Carl Johan och Mads till Logicenters. För att kunna möta ambitionen att alltid ligga i framkant, arbeta proaktivt med hyresgästerna och utveckla Logicenters plattform behövs deras expertis. Rekryteringarna är redan två viktiga tillgångar i våra team och de kommer definitivt att bidra med nya perspektiv, säger Matthias Kettelhoit, Commercial Head på Logicenters.Källa: Logicenter

Skriv utProduktionsdirektör Stefan Gustavsson blir vice vd för Keolis Sverige AB

Stefan Gustavsson, Produktionsdirektör Keolis.

För att ytterligare stärka Keolis position på marknaden har det under våren genomförts en organisationsförändring som ska ge en ökad effektivitet genom...

Läs mer
Cementa kör på gas för minskad klimatpåverkan.

Första gasdrivna cementtransporten rullar i Skövde

Med Sveriges första gasdrivna bulkbil för cementleveranser tar Cementa nu ett steg mot...

Läs mer

Veoneer fick General Motors utmärkelse Årets leverantör 2018

På bilden från vänster: Mo Wazir ochh Jeff Morrison från GM, Arthur Blanchford och Audrey Lubin från Veoneer samt Gary Bandurski, GM.

Veoneer, Inc., världens största företag specialiserat på fö...

Läs mer


Världens första solcellsdrivna vätgastankstation invigs i Mariestad

Mariestads kommun blir först i världen med att öppna en off-grid soldriven vä...

Läs mer
Lilian Fossum Biner ny ledamot i styrelsen för Scania AB.

Hon är ny del av Scanias styrelse

Lilian Fossum Biner har vid en extrastämma i Scania AB den 23 maj utsetts till ledamot i...

Läs mer

Nu förnyas bussflottan – ny teknik och helt fossilfritt


Nya bussar introduceras i Sigtuna, Märsta, Upplands Väsby och Vallentuna när...

Läs mer

Sverige tar internationellt initiativ för minskat utsläpp inom transportsektorn

Sverige har tagit initiativ till ett gemensamt uttalande från rundabordssamtalen om transport...

Läs mer

Nu rullar den självkörande lastbilen på allmän väg

Robert Falck, grundare och vd för Einride, DB Schenkers vd Jochen Thewes och Mats Grundius, vd för DB Schenker Cluster Sweden, Denmark, Iceland.

Nu rullar den första T-poden vid DB Schenkers anläggning i Jönköping, en...

Läs mer


Mest lästa

Unica Media AB © 2014
Org.nr 556961-2624
Unica Media AB
Hammarby Fabriksväg 23
120 30 Stockholm
Kontakt
info(at)infrasverige.se
Annonsering
annons(at)infrasverige.se