Facebook


Instagram

”Bärgar-Karin” blir ny ambassadör för Continental Däck


2020-01-14

”Bärgar-Karin”, eller Karin Jedselius, arbetar på Assistancekåren, medverkar i TV-programmet Vägens Hjältar på Kanal 5 och är ny ambassadör för Continental Däck i Sverige.
Bild: Continental Däck
”Bärgar-Karin”, eller Karin Jedselius, arbetar på Assistancekåren, medverkar i TV-programmet Vägens Hjältar på Kanal 5 och är ny ambassadör för Continental Däck i Sverige.

Karin Jedselius, känd som ”Bärgar-Karin” arbetar på Assistancekåren och medverkar i TV-programmet Vägens Hjältar på Kanal 5. Från 2020 är hon också ny ambassadör för Continental Däck i Sverige.

– Karin har erfarenhet av tung trafik, och delar vardagen med många av våra kunder som är yrkesförare. Hon ser dagligen hur viktigt det är att prioritera säkerheten på våra vägar, oavsett om man sitter i en lastbil eller är på väg till fjällen med familjen, säger Frida Fransson, Communication & Trade Specialist på Continental Däck Sverige, och fortsätter:

– Tillsammans kommer vi jobba för att nå såväl yrkesförare som privatbilister för att sätta ljus på en mängd frågor som rör bilkörning och säkerhet. Från körstil och riskmedvetenhet till vikten av att välja rätt däck för att ge bilen bästa tänkbara grepp i alla situationer. Samarbetet är en av alla insatser vi gör för att nå vårt uttalade mål om att minska antalet
olyckor och skadade i trafiken till noll.

Karin Jedselius började sin karriär bakom ratten med att köra timmerbil innan hon tog steget över till Assistancekåren med bärgning och vägassistans. Karin utgår ifrån Örebro, där hon lever tillsammans med sina två små barn. Samarbetet kommer att synas i såväl Karins som Continentals sociala kanaler, och hon kommer också att medverka vid mässor och evenemang under året. Sedan tidigare samarbetar Continental Däck i Sverige också med racingföraren Mikaela Åhlin-Kottulinsky, som är högaktuell i det världsomspännande nya mästerskapet Extreme E.Källa: Continental Däck


Skriv utDen portabla markradarn mäter in ledningar i realtid och har väckt stort intresse bland svenska nätägare.

Portabel markradar ger fullständig rapport över nedgrävda ledningar

En markradar har flera intressanta användningsområden, bland annat kartlä...

Läs mer
Pacetell
Skiss över ombyggnationen.

Veidekke bygger om E20 åt Trafikverket

Trafikverket valde att utlösa optionen i befintligt kontrakt som avser ombyggnaden av E20...

Läs mer
Zugol 550

Mötande trafik i Øresundsbrons tunnel

Vägtrafiken är dubbelriktad i Øresundsbrons tunnel under två nätter...

Läs mer
DLMASKIN550
Karta ombyggnation av Ridvägen och utveckling av Östra Dragonfältet.

Ridvägen i Umeå byggs om

Nu startar utvecklingen av Östra Dragonfältet. Först ut är Ridvägen dä...

Läs mer
Vattenfall


Mest lästaPacetell

Unica Media AB © 2014
Org.nr 556961-2624
Unica Media AB
Hammarby Fabriksväg 23
120 30 Stockholm
Kontakt
info(at)infrasverige.se
Annonsering
annons(at)infrasverige.se