Träffa Abkati på Skåne Truckshow 2023!


2023-09-05

<span>Besök Abkati på en av Europas största lastbilsevenemang och ta del av innovativ belysning från BriodLights.</span>
Bild:Abkati
Besök Abkati på en av Europas största lastbilsevenemang och ta del av innovativ belysning från BriodLights.

Ett rekordår med över 1000 lastbilar väntar Skåne Truckshow i Ljungbyhed, en av Europas största lastbilsshower sedan 2009. Abkati ställer ut med belysning från BriodLights och visar upp innovativa och kvalitetssäkrade produkter till slagkraftiga priser.

För trettonde året arrangeras Skåne Truckshow, evenemanget som drar över 9000 besökare från hela landet till motorbanan på Ljungbyhed Park. Träffen har växt för varje år och i år väntas den bli ännu större med över 1000 lastbilar anmälda. Evenemanget bjuder inte bara på en spektakulär lastbilsutställning, utan också på en populär ljud- och ljusshow, företagsmässa, live-musik, After trucking fest och mycket mer.

Abkati kommer givetvis vara på plats när evenemanget drar i gång den 8 september. I vår monter kan besökare upptäcka vårt BriodLights-sortiment, träffa representanter från Abkati och ha chans att knipa en av våra goodie bags. Du hittar dessutom belysning från välrenommerade varumärken som ABL och Nordic Lights.


Källa: Abkati