Zpark söker nya installatörpartners för framtidens laddinfrastruktur


2024-03-11

<span>Zpark Duo T-serie.</span>
Bild:Mats Engfors
Zpark Duo T-serie.

Zpark, en framstående aktör inom energissytem och laddinfrastruktur, expanderar nu sitt partnerskap med sökandet efter nya installatörer över hela Sverige. Med Zpark Duo i fokus, en produkt skapad med installatören i åtanke, skapas möjligheter för partners att bli nyckelspelare inom elbilsladdning.

 

Varför bli en Zpark-partner?

  1. Enkel Installation:
    Zpark Duo är konstruerad med plug-and-play-installation för att göra processen enkel och snabb. Plug and play, innebär att ingen programmering krävs och sparar därmed tid och eliminerar behovet av timdebitering.
  2. Integrerad Lastbalansering:
    En komplett betallösning genom Zpark's app och portal, samt en enkel inkoppling och trådlös lastbalansering minskar installationskomplexiteten och möjliggör smidig och effektiv drift.
  3. Kickback-program:
    Zpark erbjuder ett unikt och fördelaktigt kickback-program för sina partners, vilket ger ökad lönsamhet.
  4. Hållbar Design:
    T-serien är tillverkad i stål för långvarig prestanda och hållbarhet, vilket säkerställer kvalitet och pålitlighet.
  5. Utbildning och Support:
    Dedikerad utbildning och support är tillgänglig för att säkerställa en problemfri drift, installation och användarsupport.

Bli en del av framtidens laddningsinfrastruktur
Som partner ligger du alltid i framkant och ger dig möjlighet att erbjuda dina kunder det bästa och mest långsiktigt hållbara alternativet. Du behöver inte bekymra dig för hårdvaran, mjukvaran och betallösningen, det är vårt ansvar. Eftersom vi levererar hela systemet tar vi också hand om supporten. Vi är med dig på hela resan, från utveckling till laddning.


Källa: Tech Invest North Group