Emirates lanserar specialflyg för vaccinerade resenärer


2021-04-08

Bild: Emirates

Den 10 april 2021 avgår Emirates specialflyg EK2021, flygmodell A380, från Dubais internationella flygplats och kommer att flyga över olika områden i Förenade Arabemiraten. Planet kommer att fyllas med fullt vaccinerad personal samt passagerare. Engångsflygningen är en unik händelse som firar framgången av landets vaccinationsprogram samt Emirates framsteg när det gäller att vaccinera sin egen personal.

Passagerare kommer att få uppleva Emirates senaste A380-flygplan, de nya Premium Economy-sätena och den nyinredda kabininteriören. Passagerare som reser med EK2021 kommer också kunna uppleva alla av Dubais internationella flygplats tjänster och bekvämligheter innan avgång. Dessutom får resenärerna testa den nya biometriska och kontaktlösa tekniken som Emirates nyligen integrerat vid incheckningsområdena och ombordstigningsportarna på Dubais flygplats.

Priset för en plats i Economy Class ligger på drygt 2 400 kronor och för Business Class 4 800 kronor. Pengarna kommer att doneras till Emirates Airline Foundation, flygbolagets ideella välgörenhetsorganisation som stöttar projekt som vill förbättra livskvaliteten för missgynnade barn runt om i världen. 


Källa: Emirates