Snart är Holland närmare Sälen


2022-08-12

BBI Travel erbjuder utökad kapacitet och fler flygningar till Sälen Trysil i vinter.
Bild: Scandinavian Mountains Airport
BBI Travel erbjuder utökad kapacitet och fler flygningar till Sälen Trysil i vinter.

Efter den framgångsrika första säsongen utökar nu BBI Travel flyglinjerna till Sälen/Trysil med både större flygplan och fler avgångar. En nyhet är att man också erbjuder avgångar från Schiphol i Amsterdam. Detta i ett samarbete med flygbolaget Transavia. Säsongspremiären blir på självaste julafton.

– Vi är väldigt glada att BBI Travel fortsätter flyga holländska gäster till vår fjälldestination. Att de också utökar kapaciteten med större flygplan och lägger till Schiphol i Amsterdam är otroligt roligt och spännande då vi vet att många i och kring Amsterdam vill besöka vår fjällvärld. Säger Gunnar Lenman, vd på Scandinavian Mountains Airport.

– Skidorterna Trysil och Sälen är mycket mångsidiga resmål för vintersport och andra aktiva vinteraktiviteter som hundspann och snöskoter. Det vi erbjuder våra gäster är den unikt korta transfertiden, som i kombination med den snabba och effektiva hanteringen på den moderna flygplatsen säkerställer att man kan vara i backen på nolltid (inom en timme) efter landning. Säger Henk van der Kooi, vd på BBI Travel


Källa: Scandinavian Mountains Airport