N.C. Nielsen lanserar ett hållbart upcycling-koncept


2022-11-18

Bild: N.C. Nielsen

Bild: N.C. Nielsen

Bild: N.C. Nielsen

De flesta företag vill ha gröna, hållbara och miljövänliga produkter som bidrar till en bättre framtid för oss alla. Med ”NCN Heavy handling Upcycling” kommer N.C. Nielsen med ett konkret och användbart koncept för en grönare framtid – genom att ge nytt liv åt uttjänta maskiner i det tyngre segmentet.

Hela denna text är ett meddelande från en av våra annonsörer.

Upcycling-konceptet är en god nyhet för ägare av uttjänta heavy handling-maskiner. N.C. Nielsen har stor erfarenhet inom underhåll och renovering av maskiner, inklusive egna inbytta maskiner och uthyrningsmaskiner. Genom att bland annat rusta upp maskindelar och återvinna allt stål utan nedsmältning, skapar N.C. Nielsen mervärde för kunden och bidrar till den gröna omställningen.

– Vi lanserar konceptet för reachstackers, terminaltraktorer och gaffeltruckar med några år på nacken, oavsett vilket maskinmärke det är. Vi byter ut slitna maskindelar mot nya originaldelar och skickar, där det är möjligt, delar för renovering enligt Reman-konceptet. Kunden kommer att få tillbaka en renoverad och nymålad maskin, i nära nog samma skick som när den levererades som ny, säger VD Claus Lilleholt från N.C. Nielsen.


Grön partner
Kunder hos N.C. Nielsen kan räkna med en rad fördelar när de väljer en lösning med upcycling. Renoveringen av maskinen utförs av tekniska specialister som redan känner till maskintyperna. Processen med rådgivning, beräkning och totalrenovering i de egna produktionsanläggningarna gör upcycling-projektet ekonomiskt attraktivt och ger maskinen en bättre totalkostnad.

N.C. Nielsen erbjuder sig att genomföra ett upcycling-projekt på max sex veckor, där teknikerna arbetar intensivt för att göra heavy handling-maskinen redo att användas igen. För att upprätthålla drifttiden kan kunden ha möjlighet att, under denna period, hyra en maskin från N.C. Nielsen för att uppfylla driftsbehov.

– Vi går in på marknaden med ett välutvecklat koncept som bevarar våra kunders affärsmässiga fördelar. Vi vill naturligtvis bidra till att skona miljön, spara på råmaterial, minska Co2-utsläpp och samtidigt tillgodose kundens önskemål i förhållande till renovering av maskinen, säger VD Claus Lilleholt från N.C. Nielsen AB.


Källa: N.C. Nielsen