NTEX fortsätter att expandera i Storbritannien


2023-01-20

NTEX fortsätter att expandera i Storbritannien.
Bild: NTEX
NTEX fortsätter att expandera i Storbritannien.

Speditions- och logistikföretaget NTEX fortsätter på expansionsvägen i Storbritannien. Från den 2 januari har företaget öppnat ett nytt kontor i Nottingham, dess femte i Storbritannien.
– Vi fortsätter att se stor potential på den brittiska marknaden och siktar på att växa med både nya kunder och medarbetare, säger Thomas Ström, grundare och vd, NTEX.

NTEX UK:s huvudkontor ligger i Immingham, England, där man förutom London även har kontor i Bristol och Glasgow, Skottland. Genom att öppna sitt femte kontor i Nottingham siktar företaget på ytterligare tillväxt.

– Nottingham är en strategiskt viktig plats mitt i Storbritannien och med lokal representation kan vi nu erbjuda kunderna ett ännu effektivare och bredare utbud av tjänster från, till och inom Storbritannien, säger Thomas Ström.

Med en dedikerad kontaktpunkt i Nottingham vill NTEX utöka sin brittiska transport men också sin europeiska vägfrakt samt sin järnvägs-, sjö- och flygfrakt inom Europa.

– Förutom att ge kunderna en lokal kontakt i Nottingham och fortsätta att dela vårt värde i tjänsten, siktar vi på att växa med både nya kunder och medarbetare. Det finns många nya affärer att hitta i den här delen av landet och vi bör se en snabb tillväxt inom 2023, säger Rhys Hughes, filialchef, NTEX Nottingham.


Källa: NTEX